top of page

Diensten 

Lasersnijden

 

Wemerman beschikt over een energiezuinige 3 kW Fiber vlakbedlaser met een snijbereik van max 3000 x 1500 mm compleet met belading voor automatische aan en afvoer van de plaat en een sorteerinrichting.

Laseren
Ponsen

 

Wemerman beschikt naast de Laser ook over een energiezuinige servo-mechanische cnc revolverponsmachine compleet met belading voor automatische aan- en afvoer van de plaat.

Ponsen
Kanten

 

Voor het kanten van plaat beschikken wij over 4 moderne cnc kantbanken, de grootste heeft een perskracht van 150 ton, een zetlengte van 3000 mm is uitgerust met dynamische bombering en buighulp.

Kanten
Lassen

 

Voor het lassen van Staal, Rvs en Aluminium hebben wij diverse technieken in huis zoals MIG, MAG, TIG, Stift- en Puntlassen.

Lassen.jpg
Overige Bewerkingen

 

Overige bewerkings technieken zijn o.a. Boren, Tappen, Frezen, Draaien, Automaat zagen, Walsen, Pijpwalsen, Schuren, Borstelen, Inpersen inserts, Montage en Assemblage.

Nabewerkingen of aanvullende diensten zoals: Glansverzinken, Stralen, Epoxeren of Nat spuiten en transport kunnen wij, indien gewenst, voor u verzorgen.

Overige Bewerkingen
Werkvoorbereiding

 

Voor de werkvoorbereiding maken wij gebruik van krachtige softwarepakketten, in de vorm van ERP en CAD-CAM software. Daarnaast zijn wij altijd bereid om mee te denken over de engineering van uw product.

Werkvoorbereiding
bottom of page